U řeky bez břehů
Anotace: nevím co dodat :)
U řeky bez břehů
na louce bez trávy
před lesem bez stromů
a u sopky bez lávy
sedím a přemýšlím
pod nebem bez hvězd -
co tohle vše
je za temnou předzvěst?
Krev je víno - koluje v žilách
jaké kouzlo to použila
ta čarodějka zlá - ta černá vrána
že existují noci, po nichž nepřichází rána...
Přečteno 299x
Tipy 9
Poslední tipující: Lité, Moonlight7, Šerák, Isobel, hanele m., Danah, ludmil
Komentáře (3)
Komentujících (3)