Anotace: Láska k životu i smrti - láska k bytí...
Trochu mi to připomíná některé z mých básní. A moc se mi tohle dílko líbí a myslím, že ho chápu. Hádej, kterou barvu bych si vybrala :-)
P.S. HDG - proboha, to ti roboti chtějí HotDoG? Nemají špetku vkusu...
01.05.2008 17:37:00 | Alea - kometa kdovíco přinese
..černá a bílá holubice sotva zastaví jaderné hlavice, nejsou-li si verné ani druhovou barvou...odpálí je právě ty rudé tanečnice - a to jen proto, že se separuje z pravidla exclusi tertii principum...zamysli se nad tím a pak mi napiš vzkaz. dík
16.04.2008 11:44:00 | 11477
Gina: Nemáš zač ;-)
Jak to vypadá, moc se nelíbí. Nu co, taky možnost, nejsem schopna ji sama posoudit - mám ji příliš chycenou pod kůží. Možná není dobrá, ale já ji tu každopádně nechám ;-)
05.04.2008 21:38:00 | Lisa.Ginmi
A zůstat sám sebou je to nejdůležitější. Na barvách nezáleží...
Zase nemůžu soudit, zda chápu všechno tak, jak bych měla, každopádně zážitek neocenitelný... příjemné vytržení z mého současného předstátnicového studia. Díky za něj.
05.04.2008 19:04:00 | Gina Rocca