Anotace: Někdy se z bolesti vyspím, ale někdy to nepomůže. Pak přijde na řadu papír s tužkou a bolest vypíšu... Třeba jen v náznacích.
Sbírka: Z mého života.
Ano Veru, nemýlila jsem se. Šla jsem se podívat na stav Tvé duše a je mi z toho moc smutno. Stále jenom preventivně bojovat nepřináší jen vítězství, ale může prohlubovat i duševní trápení. Tím víc potom člověk bojuje a to i tehdy, když není napadán. Prašť se vším a jdi se projít do přírody, pokochej se její podzimní krásou, čerpej tu dobrou, silnou a pozitívní energii ze stromů a zkus si více všímat toho dobrého, kterého kolem nás není tak málo, jak si někdy myslíme. Držím Ti pěsti Věruško, ať období negativních pocitů, zmítajících Tvojí něžnou, zraněnou duši odplyne rychle a nenávratně pryč.
13.10.2008 07:32:00 | vandule
To, že bys udělala ostudu, by tu napadlo asi jen málo koho :) básnička je krásně pozitivní, a dodává sílu :)
24.06.2008 21:02:00 | Puck
Jsi odhodlaná a to je dobře.Že to zvládneš o tom vůbec nepochybuji.
Máš na to a obdivuji tě.A štěstí ti moc přeji a vrchovatou míru.
19.04.2008 20:58:00 | s.e.n
...vzdát se??? to není Verulky styl...a jak řekl jeden moudrý pán...když už člověk je, tak má koukat, aby byl !!! :-)
15.04.2008 23:58:00 | Lota
Jen se nedej, Verulko, šidit. Je třeba urvat si kus toho štěstíčka, které si po těch letech určitě zasloužíš.
05.04.2008 00:39:00 | Psavec