Do Tvého batohu
přibalím jeden střípek.
Potom spoustu jarních kytek.
Hudbu.
Barvy.
Voňavou páru.
Úsměvy a zaštěkání, co doma Tě pokaždé uvítají.
05.04.2008 13:31:00 | spare
Kdo uteče, vyhraje :-) A s narvaným batohem se težko utíká...
05.04.2008 12:16:00 | Chancer
...já tedy neprchám, spíš se snažím foukat do rodinného krbu. Ale asi tuším, o co tu jde. Jen nevím, zda píšeš fikci. Pro jistotu házím náruč hrstí... :-)
05.04.2008 11:52:00 | Aťan