Odpusťte pane Monete
Anotace: špinavý jezírka/ a stejně za ně nemůžu
Odpusťte pane Monete
Že nechávám zvadnout všechny čerstvé lekníny
A každý den
(pokolikáté už?)
Potkávám na ulicích dámy se slunečníky
A možná trochu hulvátsky
(ano to uznávám)
posílám je do háje
i se všema těma jejich
BONJOUR
Odpusťte pane Monete
Odkládám štětec
Snídaně v trávě právě skončila
Tak prostě jenom
Au revoir
(zas v příštím životě)
Přečteno 386x
Tipy 9
Poslední tipující: Fighting Dreamer, bez nápadu na přezdívku..., Psavec, prostějanek, Pixie, Vladimír P.
Komentáře (2)
Komentujících (2)