Nech brouka žít
Anotace: Vyřčeno basem,nese se loukami,vodou i lesem..
Nech brouka žít
Pod listem konvalinky sedí si brouček,
sekají mu louku,krátí palouček
a on jen čeká
Pod listy konvalinky nevidí klouček,
co seká louku,krátí palouček
a tak dál seká
Pod listy konvalinky válí se brouček,
co žil jen pro louku,bujný palouček,
už na dvě půlky na hrobaříka čeká
A klouček seká a seká..
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: jiljovský, WAYWARD, saddova
Komentáře (2)
Komentujících (2)