topánky
Ukradli mi topánky
So zelenými šnúrkami,
Keď sedela som opitá
V ďalekom bare,
Kde polnočná električka
Želala sladké sny.
Ukradli mi topánočky,
Keď opila som sa
Vlastnými hriechmi,
Keď popíjala som
Z bielej čaše
Vlastnú trpkosť slov.
Vráťte mi topánky,
Boso nemožno ísť,
A ako mám, prosím, odísť,
Bez tých dvoch?
Přečteno 247x
Tipy 2
Poslední tipující: Franti
Komentáře (1)
Komentujících (1)