poznání
Anotace: někdy stačí chvíli cítit a svět se zdá být krásnější než někdy zažíváme
myšlenky hravé, živé krásné
vzpomínka na včerejší den jak snadné nalézt co ti schází,
stačí se rozhlédnout a najít duši spřízněnou
jak snadné věřit, víra člověku dláždí život barvou růžovou
stačí se rozhlédnout..
přáním mého srdce je snad milovat celý svět
cítít stesk a bolest druhých
jen pohledem změnit
milovat sama sebe s pokorou
proč brečím? krásu života v nitru srdce cítím
Přečteno 256x
Tipy 5
Poslední tipující: Pišák, Rbb, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (1)