Polštář
Chci křičet
chci řvát,
chci polstar vzteky roztrhat.
Občas by nam mel pomáhat,
však představme polstar jako dusi,
chovejme se jak se patri a slusi.
Mnohdy pevná naruč pomuže,
a velkou bolest premuze,
jelikoz víme, že nejsme sami,
že jsou mezi námi davy,
co potrebuji ruku pomocnou,
tak nabizim svuj polstar!
Kdyz neumim pomoct sobe...
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, Puck
Komentáře (0)