Anotace: Přece se nemůžeme spoléhat na to,že přijde zázrak...musíme je dělat sami.
no to je asi pravda, původně jsem zamýšlela že se věřícím do anotace přímo omluvím :D ale pak si zase říkám...proč,za svůj názor:) já jim jejich víru neberu,taky věřím,jen v jiné věci .)
07.04.2008 11:00:00 | mosquito
Tak tohle se mi moc libi...ano - každý štěstí svého strůjcem...moc hezky napsáno...fakt dobry...
07.04.2008 09:38:00 | saddova