to WAYWARD
Anotace: ještě to není aktuální, ale už mi to naskočilo
Občas se musím rozesmát,
když přesvědčuju zrcadlo,
že má ignorovat těch mých -sát
a skočit zpátky na mých -cet,
že ještě chci, co dává svět.
Občas se musím rozbrečet,
když zrcadlo mi chce dát -cet,
jenže já cítím těch svých -sát,
a nemám sílu zakřičet,
že ještě chci, co dává svět.
Přečteno 300x
Tipy 21
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, Dilla, Juan Francesco de Faro, hanele m., mamina, Nút, Robert Thomas, Aťan, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)