Poslední pomazání
To, co tě tíží
nejsou kříže.
Jen duše stárne,
klesáš níže,
a tušíš hlubinu
a věříš v nevinu.
Kam nechceš,
tam se chystáš
a hledáš
světlá místa,
kde vyhladíš
svou duši...
Co bude dál?
Kdo tuší ... ?!
Přečteno 321x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, L. Šebestián Borský, Romana Šamanka Ladyloba, Dilla, Alan Black
Komentáře (0)