Anotace: Jenom sem tím chtěla něco demonstrovat
Znát tu holku, tak se ve mě asi taky probudí zabijácké instinkty.
20.04.2008 11:00:00 | Grafomanická MIA
Čtu Tě vskutku dlouho a cítím nějaký vývoj. Tvůj nový styl se mi líbí. Dospíváš a asi nejen v tvorbě:-)
09.04.2008 11:37:00 | kryndy
Mám trcohu smíšený pocit, dílko je to zajímavé ... řekla bych jedním slovem "život"
09.04.2008 10:35:00 | NikitaNikaT.
Zajímavé...poslední dobou píšeš nějakým novým, modernějším stylem, který, jak věřím, posune tvoji tvorbu brzy zase o něco dál! :-)
08.04.2008 20:33:00 | Chancer