Hluché vidiny
kdo pouštěl draka bez provázku?
kdo znal lidi
/jen a jen/
podle jmen?
kdo uzavřel mizernou sázku
pro slepičí kvoč?
/zakokrhal kohout, víte../
kdo hrál smyčcem na klavír?
kdo o sobě prohlásil,
že není kavalír?
kdo??
no ten pán,
který vypadá
-s hrncem na hlavě!
jak dvojnásobný blbec...??
..ten tedy rozhodně ne!
tak kdo??
nevím,
kromě toho pána tady nikdo není
..asi už odešel
/a ani se nerozloučil, nezdvořák!/
Přečteno 307x
Tipy 10
Poslední tipující: 6thSun, Dota Slunská, drsnosrstej kokršpaněl, Franti, jára spots, Psavec, Cassandra, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)