Anotace: Úplněk na mě působí úplně neskutečnou silou. Buď o něm nemůžu spát, nebo mám podivné sny a představy.
tak takovýhle věci čtu moc ráda - egypt, trocha tajemna aj exotiky a obyčejný rákosí... krása! :o)
16.07.2008 13:49:00 | hanele m.
Díky...i když já bych dala přednost sladkému spánku před sladkou Hatšepsut:D.
10.04.2008 13:51:00 | fidgetypoet