Všem, všem, ale opravdu všem a přes slzičky děkuji. Miluju vás všechny, vy to víte. A navíc, nejsem vám všem s těmi všemi nevěrná.
18.04.2008 12:31:00 | MalaIzis
Tony,to se ti opravdu zdařilo.Nemá obdoby-jak jsi mrštný. Prima verš.
Maričce též gratuluji,pozdě,ale upřimně.
17.04.2008 17:51:00 | s.e.n
...Taky váži kytičku
a posílám jí po sluníčku
Potichu ho poprosím:
Prosím tě
najdi někde Maričku
a dej jí za mně
kytičku... Vše nejlepší Jirka
16.04.2008 17:45:00 | kavec
...už letím s pugééétem, dovolil jsem si též suché Martini, jestli se neurazíte... :-))
10.04.2008 21:42:00 | Aťan
hm..některé rýmy mi tam nesedí, ale je to psáno od srdce, a dnes jsem na lidi hodný, takže ... alespoň jsem si od tebe zase mohl přečíst něco nového.)
10.04.2008 19:46:00 | neurobeat