Zub na krku času
Nevzali mou práci. Zdá se jim prý
absurdní
že
píšu
své verše
do
nahých
těl
....
Nechápou
....
Ale když žiješ pro jedinej proužek
malýho zkurvenýho světla
skrz rozparek
němé
garsónie
nemůžeš jinak
....
je to jako
....
Dotyky detektorů
lží
andělé socialismu
tyhlety pouliční
lampy
které Tě polévají
slastí železobetonu
dokud
Tě úplně
nerozprodám
po
slovech
která
nikdy
nebudou
mít
smysl
....
Zhasněte!
....
Nemůžu psát
když Tě vidím
.
.
.
plakat
Přečteno 296x
Tipy 19
Poslední tipující: Orichi, Art Brasi, Renatka, její alter ego, Alan Black, Juan Francesco de Faro, Lacosta1, Psavec, Bíša, Traci, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)