Čím to je
Anotace: +*+*+*+*+*+*+*+*
s hlavou skloněnou
zmítáš se v myšlenkách
máš nic
máš nikoho
diviš se
co tu ještě deláš
tak sám
nikdo tě nechápe
(ani nemusí)
mám to nejaký význam
že tu ještě jsi?
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Ctěný pán, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)