šaty
Anotace: nevím...nevím...nevím...co dělat
Myšlenky jedou ralley,
Vyhrála ta nejméně žádaná,
Tvoje srdce
Oděné do plesových šatů
Tančí valz,
Tolik se ho bojíš,
Přitančilo k Tobě,
Chce zpátky svého
Milence,
Začínáš být nevěrný,
Vzpíráš se, snažíš se utéct,
Ale ty šaty jsou všude,
Tančí a tančí,
Hudba zní Ti v uších
Jak siréna,
pozoruješ je,
všiml sis,
že teď už jim
jedna věc chybí,
Jsou prázdné,
Právě si někoho zahubil
svou duší.
Sebe?
Přečteno 343x
Tipy 14
Poslední tipující: Známá - Neznámá, china white, carodejka, Bíša, NikitaNikaT., Petbab, Psavec, a_tao
Komentáře (3)
Komentujících (3)