Slova před smrtí

Slova před smrtí

Anotace: náká pochmurná nálada...

Loučím se,
nedá se žít.
Je těžké,
na tom světě být.
Neznám lásku, štěstí,
znám jen žal.
Kdyby při mne
pán bůh stál.
Mohlo by
být lépe.
Na tom našem
smutném světě.
Smutek a zrada
na každém kroku.
A to žiji
už 20 roků.
Loučím se,
není to lehké.
Srdce mé,
tak moc je křehké.
Život,
ten visí na provaze.
Za zkázu
platím draze.
Platím životem svým,
končím.
Já to vím.
Tak se mějte,
kamarádi.
Ať Vám osud
též nohy nepodráží!
Autor Dindane, 12.04.2008
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí