Anotace: ...jdou jdou jdou mraky oblohou jdou, jdou jdou jdou a nikam nedojdou...
Moje slova... a nějak tak si představuji odchod z toho světa, i když nevím jesli některými verši chtěl básník právě toto říci..
14.04.2008 20:52:00 | klara07
Moje slova... a nějak tak si představuji odchod s toho světe, i když nevím jesli některými verši chtěl básník právě toto říci..
14.04.2008 20:51:00 | klara07