Anotace: Ano. Tace.
Zvláštní..jak dvě ženy ,které mají mezi sebou 20 let,mohou cítit snad něco podobného???
22.04.2008 19:54:00 | Sige
Zkus si poslechnout od Mobyho At least we tried...tahle básnička mi to připomněla...a tu písničku miluju, takže je to poklona;)
15.04.2008 17:36:00 | verunča
Hladce, sladce a obratce..nádherně snová, ten závěr ji ale poutá k zemi, a to je dobře, prože takovýhle poklad by neměl jen tak uletět.. Skvělá, stip!
13.04.2008 12:09:00 | prostě Zuzana
To mě velice zaujalo. Styl je krásný a hladký a čtivý. Několikrát jsem četl a snažil se pochopit, samozřejmě marně. Možná...nějaká postelová grotesknost? Nevím.
13.04.2008 00:29:00 | ludmil