Dětství
Anotace: Jen tak, pro radost:o)
Pár vzpomínek,
Na rozkvetlé ráno,
Když projížděl jsi
Přeplněnou Prahou
S vůní pralinek…
Hrst korálků
V krabičce z papíru,
Jež ukrývá
Štěstí na míru
A tvou duši..
Několik dopisů,
Hedvábnou stužkou
Svázaných,
Odpočívá, jako deštík
V kosatcích…
Desítky úsměvů,
Jež někdo poztrácel,
Když pospíchal.
Kam vrátit se?
Zapomněl…
Přesladké vůně,
Flakónek heřmánku,
Jenž ukolébá do spánku,
Když maminka se skloní,
Odkládajíc čítanku…
Tisíce otázek,
Rozbitých kolínek
A rozzářených očí,
Když uháníš světu vstříc,
Při zjištění, že se točí…
Komentáře (2)
Komentujících (2)