Memento...
Myslíš, že všechno je za tebou,
Že zlomil jsi kletbu zlou,
Pak ze tmy vynoří se temný stín a zašeptá:
PAMATUJ!
Minulost nezavřeš do tmavé kobky,
To ona pohřbí tebe do chladné hrobky
A na pomník vytesá :
PAMATUJ!
Dusíš se vlastním dechem
pod nebeskou klenbou zní echem:
PAMATUJ!
Jak snadné je zapomenout?
Jak těžké vzpomenout?
Osamělý Měsíc křičí na tebe:
PAMATUJ!
Pamatuj, že jednou přijde čas,
Kdy odejít budeš muset Tam,
Pamatuj, že já budu tady zas,
Že nezůstaneš sám…
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: mauvais-ange
Komentáře (0)