minuty
Anotace: minuty ticha, pro Nadiu
do šedesáti sekund jedna
do hodiny šedesát
minuta ticha
větří padesát
padesát dalších
ty které běží
minuty s tebou
ty nejkrásnější
rs jako remscheid
překvapilo mě tehdy
minutou ticha
zplatil bych někdy
padesát s tebou
tak jako tenkrát
světa kde tohle
není tolikrát
tak hezky možné
tak jako tenkrát
není proč brečet
ne teď, maličká
vím že víš
jako tolikrát...
Přečteno 348x
Tipy 6
Poslední tipující: WAYWARD, drsnosrstej kokršpaněl, Slečna z konce duhy, /cnz/, Juan Francesco de Faro
Komentáře (2)
Komentujících (2)