Minulost je mrtvá
Anotace: Není nic jiného než přítomný okamžik. Ten musíme žít a udělat ho dokonalým, abychom byli šťastni. Minulost je mrtvá a představy o budoucnosti jsou jenom představy. Je jenom teď...a teď a teď a teď a teď... :)
Sbírka:
Vesmírné divadlo
Strojovnou lásky kudy všichni kráčí
poslepu ve tmě jít se nebojím
Než-li se báti že nohy cestu ztrácí
rád rozemlet budu tímto soukolím
U stolu v krčmě staří námořníci
laciný rum si lejem ve sklenici
pak láskou zpit vrávorám po ulici
ke tvým dveřím veden zářnou večernicí
V objetí tvém vše co bylo zmírá
a v hrob svůj padá - kam jinam taky s tím?
A nový den nám náruč otevírá
Hrob zaházen je hlínou padlých dní
Je jedno co bylo - není žádné včera
Ta stará píseň již dávno odeznělá
která nás kdysi cestou provázela
nejraději nás by v hroby naházela
Vzpomínky jsou tu však cesta zpátky není
Jaký by smysl mělo znovu po ní jít?
Přítomnost rozkvétá jak jarní květy voní
Minulost je mrtvá - tak ji nechme být
Přečteno 463x
Tipy 26
Poslední tipující: Agniezka, dablik007, Megalo'R, Šťoura, WhiteSkull, Sandra_T, Akrij8, WAYWARD, takova, Weylin, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)