Teta Agátka
Někdo klepe na vrátka,
asi teta Agátka.
A já ji jdu otevřít,
abych mohla ji zas zřít.
Přinesla nám citróny,
a slaďounké bonbóny,
ještě přinesla čokolády.
My jsme rádi, že je tady.
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: Inge, estrellita, verunča
Komentáře (0)