Kamenná tvář srdce
Bouřlivá noci probdělá,
tvář dítěte se zarděla.
Tmavé, plavé ohnisko života,
je tam kde je prázdnota.
Známe ho všichni, když nás vede.
Dej mi už pokoj ty děsný vřede!
Jen polehounku a klidně odejdi
a s mojí podstatou se rozejdi
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)