Komu se jen jednou dostalo schopnosti, že opravdu soucítil jen s jedinou formou lidského utrpení,
ten porozumí všem formám, i těm nejpodivnějším
a zdánlivě nesmyslným.
S. Zweig
Jsi dobrá, ale to já už vím od té doby co tě čtu :-)
28.04.2008 10:34:00 | Lota
... prostě nádhera !!!!, souhlasím se včemi pode mnou, jenom bych opakovala.
17.04.2008 17:50:00 | labuť
Nádherně napsané,tak opravdové drama jednoho života.
To je teda báseň ***.
17.04.2008 17:13:00 | s.e.n
To byl pěknej pičus, tenhleten hrobníkoj.
Což je putna, anžto tě chci číst porád a porád, je to skvělý.
17.04.2008 10:32:00 | smudlinek
Panebože, to je silný! Gratuluju, to je tedy veledílo. Máš můj obdiv. Churry
17.04.2008 10:00:00 | Churry