možná to bylo tak jak níže píše Marcella (pravděpodobně)... ale tak jak´s to napsal ty se to čte mnohem mnohem líp... to je až nehorázný, jak ty umíš psát, smudlo :)... klidně bych si tě dal do knihovny (svázanýho)
19.04.2008 20:02:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Tak dlouho z něj vyzařovala živočišnost, až ho srazili pod vlak, syčáka. :-)
17.04.2008 14:57:00 | Aťan
tedaaaa za tohle jsem ti musela dat ST...:-)
nejak me to tak vtahlo, že se mi z toho ani nechtelo ven..parada
17.04.2008 14:35:00 | saddova
…z někoho prostě něco vyzařuje i když vypadá jako tulák …
…tak třeba …Norther - N ...
17.04.2008 14:03:00 | WhiteSkull
... ty vole dovedu si představit, jak smrděl lacinou kolínskou a šklebil se na mladé kachničky náhodou letící nad nástupištěm ... ještě, že průvodčí ví co má v náplni práce ... za tu placku má i osobní ... nenárokovou složku ... parampampam ...
... kuře zelený ...
17.04.2008 13:22:00 | Marcella