neni vůbec zlý, spíš naopak
...mimochodem s chemií mám taky "pár let" lecos společného a musím povědět, že je to velice zajímavá dáma (i když trochu záludná, nebezpečná a složitá... ostatně jako každá ženská :) )
17.04.2008 21:45:00 | drsnosrstej kokršpaněl