Zpěv Sirény
Anotace: ...tomu neodoláš
Jsi nekonečným oceánem,
a na mé lodi hlavním ráhnem,
nepluji teď už bez cíle,
jdu za tebou, můj motýle.
Jsi moje mapa ostrova,
jsi poklad, co se neschová,
ten z bájí starých pirátů,
co každý chce za odplatu.
Jsi střelka na mém kompasu,
a víla svléklá do pasu,
shovám ji ve svém naručí,
stačí, jen když si poručí.
Jsi silné víno, nasládlé,
jsi to proč sáhnu po pádle,
až vítr plachty strhá mi,
to jediné co zbýva mi.
Jsi poslední má naděje,
jsi srdce, které zahřeje,
svým tlukotem mou dušičku,
až uslyším Tvou písničku.
Přečteno 330x
Tipy 5
Poslední tipující: Hančí, brooklyn
Komentáře (2)
Komentujících (2)