Usměj se
Anotace: Pro skvělou kamarádku-mé sluníčko-Lenďu Krevňákovou .K slunci slzy nepatří...
Usměj se na mě
uplakanýma očima,
když světlo ve tmě
ztrácet se začíná.
Usměj se na mě,
já osuším slzy,
když pláčeš srdce mé
to bolí a mrzí.
Když dlaně tvé
šeptají do tváří
já rozsvítím světlo své,
zazáří...
V slzách i radosti
budu při tobě stát
dám zpět víru ve štěstí,
stínů se nemusíš bát.
Přečteno 551x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, Mraveneček, labuť, mikyša, Ariella13, PoeziGirl, Simísek, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)