Cizí
Jsem hostem toho námestí
hostem téhle zeme
a všecko, všecičko
je mi tu blízké
a tak strašne cizí
Cizí stromy, cizí vázy
Cizí křik a cizí dech.
Špatná strana zrcadla
- a krbová římsa už zmizela –
Alenko, vrať se domů
jestli ješte můžeš…
Cizí stromy, cizí vázy
Cizí křik a cizí dech
/cizí city, cizí kazy
cizí smrt v tech cizích zdech/
Přečteno 258x
Tipy 9
Poslední tipující: Mango-Holka, fialová, Pavelpaja, adida, Psavec, spare, Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)