Ticho
Už odbila půlnoc
v domě je ticho
všichni spí
Jen já ne
Nemůžu
Jsem tu sama
se svým trápením
s tou velkou bolestí
které se nemůžu nikdy zbavit
Výčitky
Vrací se a zase odchází
ale jen na chvíli
Ticho
jen já nemůžu zas spát
bolest
ta se se mnou chce prát
Výčitky
svědomí
Jsou tu zase
Proč
Protože tu budou celý život
Neodejdou
tyto
Už nikdy
Přečteno 412x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, pejrak, Rbb, Šerák
Komentáře (2)
Komentujících (2)