snad...
Anotace: snad najdu jednou trochu klidu...
Snad duše chce plout nad hlubinou
Pod nebem vysokým
Snad pomalu chce najít jinou
Snad neví kde být, s kým
Snad temná, tichá blízkost hada
Teď na mě dopadá
Snad byla by jsi se mnou ráda
Nebo se to jen zdá
Snad najdu jednou harmonii
Až strachy odejdou
Až zjistím proč se v křeči svíjím...
Proč trápím se tou hrou?!
Přečteno 277x
Tipy 10
Poslední tipující: pejrak, Pišák, Puck, Čarokrásná dívka od vedle, Noc17, Šerák
Komentáře (3)
Komentujících (3)