Falešný úsměv
Jak moc srdce bolí
když se ti život na kousky drolí
usměvy na lidi kolem sebe
tak nějak zvládat musím
ale je falešný
Jak moc srdce bolí
když najdeš v očích trochu soli
Kašlu na lásku
téměř už na všechno
protože v hlavě se to nějak popletlo.
Kde vězí ta pomocná ruka,
vždyť mé srdce už bolestí puká.
Falešný úsměv,
jo, je to hnus,
pro nikoho žádný plus.
Jsem tu se svým trápením,
sama,
třeba je to velká vada
ale já už prostě nemůžu,
Falešný úsměvy rozdávám jak na trhu
mám pocit, že dál životem snad ani už nepudu.
Snad možná už ani nechci
chci být zavřená v kleci
Potrestat se za své činy
aby zmizely všechny moje viny
Falešný úsměv,
asi bohužel brzy zmizí,
protože já si i k sama sobě přijdu cizí
Falešný úsměv
schovávám
aby už nebyl falešný...
Komentáře (1)
Komentujících (1)