"převratné události, které nikdy nebyly napsány" ...tohle mě chytilo do /pře/smyčky :-)
05.05.2008 22:05:00 | EsmE
Skvělý!!! Mám ráda kořeněnou poezii bez zbytečných kudrlin :) (Ačkoliv sama teď píšu, takový kudrnatější.. ,a přesto jen myšlenku ..nevím. Asi láska?)
23.04.2008 11:42:00 | Jasmin de Paris
... to je bezva ... a já pořád proč mám prd ... když ty se tu rozdáváš ...
23.04.2008 07:25:00 | Marcella
to bylo jako o mně :), jenže já bych to takle nedovedl líznout...
kdybych chtěl citovat nejlepší pasáže musel bych jí opsat
patříš mezi moje nejoblíbenější kulturní zážitky... a jsi zadarmo :)
22.04.2008 00:26:00 | drsnosrstej kokršpaněl