pocit
Anotace: dnešní den mě provází
dnešní den,
špatnost cítím v morku kosti
od rána provází mě pocit zlosti,
mlhavý opar nevědomosti
zdá se mi, či bdím?
když ptám se co se stane
zapálená svíčka hoří,
za mrtvé kolem nás,
probudí se do dnešní noci
zvláštní je ten pocit nevědomosti
.
.
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Rbb
Komentáře (3)
Komentujících (3)