Ivanova Hlinka
V prvním vagónu metra jede pouze dvanáct cestujících
Na stanici metra I.P.Pavlova nastupuje pouze pět cestujících
Na stanici Budějovická vystupuje z vagónu číslo pět osmnáct cestujících
A v prvním vagónu metra všichni cestující čtou
A v druhém vagónu metra všichni cestující jedí housku s medem
A v třetím vagónu metra všichni cestující poslouchají své mp3 přehrávače
A ve čtvrtém vagónu metra
všichni cestující hledají své nočníčky na čůrání
A v pátém vagónu metra byla zřízena stanice pro nespěchající
A v šestém vagónu metra začali hrát pexeso vespolek
Leč v devátém až jedenáctém vagónu metra
všichni cestující svorně močí
Bába nebába,frajer nefrajer
Revizor nerevizor,kleštičkář nekleštičkář
Komentáře (2)
Komentujících (2)