Obráceně
Byl bys ženou a já mužem
ty hlínou a já květinou
já sklidím úspěch u žen
ty budeš tou jedinou
po které všichni prahnou
pro kterou na dno svých sil sáhnou
jen aby ji dostali
aby ji měli
aby ji uvěznili
a v té soutěži, kdo z koho
na stupeň vítězů postavili
a ostatní ji ocenili.
Kam jsme se to dostali?
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
Komentáře (2)
Komentujících (2)