no, ja Ti preju, aby nakonec za mraky vyslo slunce - a bylo by po bouri, vzduch by vonel a slunecni svetlo by tu bylo porad a stale...bez studenych zablesku. Proste yb tu bylo a hralo.
24.04.2008 21:36:00 | Franti
Moc pěkný! Pju Ti víc takových záblesků, aby se spojily do jednoho věčného, oslnivého Světla, které odhalí všechny zbabělce!
23.04.2008 11:57:00 | Hannazka