Od doby, co máme u nás doma myčku, se mytí nádobí s radostí ujala Ruka rodiny (tak já říkám mámě, jelikož domácí práce a přehled o domě má na starosti ona) ;-)
Robot říká, že je v tom chaos jako v ZOO...
24.04.2008 20:44:00 | Chancer
Jak vidím praní, jde na mě... nevolnost. :-) (Naštěstí od praní a žehlení jsem osvobozen. Doma jsou 3 ženský. Já je za to nenutím spravovat auto, atd. Na vynucený feminismus si nehrajeme. :-)
24.04.2008 12:42:00 | Aťan
Buď rád,žes to nerozvedl a nemluvil o bubnu.
Mohls dostat do péče i praní.
24.04.2008 08:54:00 | s.e.n
Taky mi jednou blbě rozuměli, řekl jsem: "Já občas rád Jazz." A od té doby mě chodí v noci strašit. ;-)
24.04.2008 08:45:00 | David.
..když se naše děti někdy dají do "vaření", tak mám u toho mytí i "jam session"... :-)
24.04.2008 07:26:00 | Pavelpaja