Mé stáří
Anotace: až budu jendou stár..koupím si z důchodu..leda tak rohlíků pár :D
Přistál k nám večer
brouzdám se břehem řek
a odlesk Měsíce
je tajemný vějířek
co skrývá tmu
ve své stříbrné záři
a pak se rozlije
po mé staré tváři
Šedavý prach
z té záře stříbrné
zůstává ve vráskách
a nikdy nespadne…
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: hanele m., saddova
Komentáře (2)
Komentujících (2)