Da mi basia mille
Anotace: ...daj mi tisic bozkov ( catullus)
Da mi basia mille
A pomiluj ma v tráve,
V nekonečnej rozkoši
Tvojho smiechu,
A hĺbke tvojich očí.
Da mi basia mille
A ja ti ich vrátim viac,
Povedz,
Smiem ťa vôbec milovať?
...ale i tak,
Da mi basia mille,
Et usque amas me.
Přečteno 546x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Franti, Monsignore
Komentáře (2)
Komentujících (2)