Ještě jeden den...
Anotace: a všechno se ti vrátí.
Ještě jeden den, a všechno se ti vrátí
V bílé mlze dnů se rozpustí tvůj smích
Všichni se tam sejdem - kde za život se platí
Kde rozplyneš se v duze jako tichý vzdych
Ještě jednu noc, a stříbro bude zpátky
Navrátí se nebe zpod temných obzorů
A náhle ztratíš barvy a život byl tak krátký
A hledět můžeš k hvězdám a nebo nahoru
Ještě jedno ráno, a v loužích bude svítat
A rudé nebe zbledne jak tváře s ranní tmou
A v náruč tiché stíny tě budou vřele vítat
Až udusíš se strachem, až zalkneš se tou hrou
Ještě malou chvíli, a najdeš ve své tváři
Snad údiv, nebo možná jen vrásky staletí
Až budeš chtít se vyhnout té divné sladké záři...
Podívej, tvá duše!
Kam asi doletí?
Přečteno 338x
Tipy 16
Poslední tipující: pejrak, Čarokrásná dívka od vedle, Psavec, WhiteSkull, Noc17, Pišák
Komentáře (6)
Komentujících (6)