Má smuténko...
Anotace: Další smuténková...protože jinak to v poslední době neumím. Snad někdy příště...
Nechat se utopit
v tvých očích...
a už nikdy se nevyplakat
z nich.
/je smutek rána a
procitnutí lamp/
Pokusím se nenazvat tě
smuténkou
Bylo by až moc lehký
pořád se jen smát.
Já totiž nejsem ta
kdo matlá ti marmeládou ústa.
Víš, nejsem na sladký...
Přečteno 273x
Tipy 4
Poslední tipující: Sunny, AngelJane, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)