Pozn. Co jsem už od začátku přečetla, všimla jsem si, že komentáře Šuměnky jsou občas neadekvátní situaci.
03.06.2007 03:31:00 | Liv
U Mourka nečekaná problematika. Roboti píšou Mlo, takže asi to bude o mdlém milování.
03.06.2007 03:29:00 | Liv
trochu mě zklamalo..že své sestřičce nevěříš!!
máš snad nějaký důvod..je s ní snad ňákej kříž??
trochu mě zklamalo..že vůbec napadla tvou mysl pochybnost..
máš snad nějaký důvod..máš na ni bráško zlost??
08.12.2005 10:23:00 | šuměnka