Měli bychom se se zlým naučit popasovat ne od toho zbaběle utíkat nebo to řešit tak radikálně...to není řešení, to jen z jednoho do druhého kouta nás honí a vítězí...
23.07.2008 10:55:00 | Lorraine
Krásná měkká slovenština...lidé jsou andělé anebo draci a každý dobrý skutek sílu vrací...
15.05.2008 21:35:00 | Iva Borecká
Chicacheca, opelili je počátek opaku od zabíjet, ale u kytiček.
Opaku od pokosit, vyhubit, vypálit či vyrvat i s kořeny,... ... ...nemýlím-li se.
15.05.2008 18:40:00 | Špáďa
Vynikající báseň a souhlasím s každým slovem. Díky, že jsem tě objevila. Budu tě ode dneška číst. Všechno nej.
29.04.2008 12:16:00 | Maura