Jak plyne čas...
Anotace: okamžik či věčnost?
V bílém opojení čerstvého sněhu,
dva milenci nedávno prokazovali si něhu,
v překrásné přírodě, kde voněly květy,
zmizeli pod sněhem, jak krásné věty,
v překrásné přírodě, kde měnily se barvy květin,
zmizeli milenci, jak padal sníh, během pár vteřin...
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Severka
Komentáře (0)